Няколко думи за нас

Добре дошли във Винпром Кюстендил

Мисия

Нашата мисия е да ви предоставим изключителна селекция от първокласни напитки, които въплъщават перфектния баланс на качество, майсторство и вкус.  Широка гама от продукти, която предлагаме се грижи и за най-взискателните вкусове.

Визия

Нашата визия е да бъдем любимата дестинация за ценителите на ракия, осигурявайки щателно подбрана колекция, която демонстрира олицетворението на съвършенството в света на напитките.

 

За нас

Използваме най-съвременни техники и оборудване, при производството на ракия. С железобетонни резервоари и метални ферментационни съдове с капацитет от 2 300 000 литра имаме инфраструктурата да поемем мащабно производство без компромис с качеството. Ракията отлежава в дъбови бъчви, което подсилва вкуса и аромата й, придавайки отличителен характер.

За постигане на най-висока прецизност при изваряването използваме дестилационна колона ММ-72. Тази забележителна част от оборудването има капацитет от 72 тона каша за 24 часа, което ни позволява да постигнем изключителна консистенция и качество във всеки продукт. Чрез тази технология, създаваме ракии, които изразяват същността на майсторството и финеса.

Разбираме, че вкусовете се различават, поради което нашата богата селекция се грижи да задоволи всяко предпочитание. Във Винпром Кюстендил вярваме, че всяка глътка трябва да бъде незабравимо изживяване. С нашия непоколебим ангажимент към качеството, прецизно внимание към детайла и отдаденост, ние ви каним да се впуснете в пътешествие на открития. Потопете се в свят на необикновени вкусове и аромати и вдигнете тост за прекрасните моменти, които ви очакват!

Винпром Кюстендил

За нас в цифри

1945
Година на основаване
6
Милиона бутилки
190
Партньора
3
Локации
50
Човека
6
Продукта

Този уебсайт е създаден по проект BG-RRP-3.005-1177-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “, реализиран от ВИНПРОМ - КЮСТЕНДИЛ АД и e с финансовата подкрепа на Механизма за възстановяване и устойчивост по програма за икономическа трансформация към компонент „Интелигентна индустрия“ от Национален план за възстановяване и устойчивост.